Blogger
Facebook
Pinterest
Száger és Száger Kft.
Youtube
Google+
Flickr
Száger Lénárd: +36-70/385-96-01
Hasenfratz Edina: +36-20-266-14-55

E-mail: szagerlenard@gmail.com
hasenfratzedina@gongly.hu

Lágyfagylalt

GÉPEK

   és egyéb

   vendéglátóipari

   berendezések

 

 

Jégkásagép

 

Jégkása a vendéglátásbanNem csak a fagylalt és a jegeskávé a nyár legnépszerűbb slágere! Aki egyszer megkóstolta a jégkását, nem fog tudni leszokni róla!

A jégkását a fagylalt őseként is emlegetik. Szinte bármilyen gyümölcsből elkészíthető. Minimum huszonöt százalék gyümölcstartalommal készítik, bár a citrusfélékből valamivel kevesebb, körülbelül tizenöt százalék az ideális mennyiség. Igazi nyári hűsítő desszert, frissítő, és gyümölcstartalma miatt még egészséges is.

A jégkása készítés variációinak száma végtelen, csak a fantáziánk szabhat határt, hogy milyen gyümölcsökkel próbálkozunk. Népszerű kiviből, ananászból, barackból, dinnyéből, eperből, narancsból és erdei gyümölcsből is. Az igazi jégkása elkészítéséhez azonban modern jégkása készítő gép szükséges.

Ha szeretné ezt a mennyei desszertet kínálni vendéglátó egységében, keressen miket bizalommal jégkása készítő gépért! Ideális cukrászdák, kávézó, éttermek és fagylaltozók kínálatának bővítésére is. Tegyen szert nagy bevételre, egyszeri beruházással!


További termékeink: lágyfagylaltgépeink, egyéb gépeink.

 

BRAS 2 x 6 L jégkásagép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 BRAS 2 x 10 L jégkásagép

399.000.- + ÁFA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 BRAS 3 x 10 L jégkásagép

576.000.- + ÁFA

 

 

 

 

 

BRAS 3 x 6 L jégkásagép

Jégkásagépek: Édes frissítő a kánikulában!


Jégkásagépek: Édes frissítő a kánikulában!

A nagy melegben semmi másra nem vágyik az ember, csak arra, hogy valami hűsítő italhoz, desszerthez jusson és minél előbb enyhítse a forróságot hőség idején. Sok mindent választhatunk ilyenkor a fagyitól az üdítőig, de mi az, ami mind a kettőt egyesíti magában? Ez a jégkása!


A jégkása nagyszerű finomság, mert iható, mégis szilárd nyári hűsítő desszert. Nagyon sokféle ízben elkészíthető, mindenki megtalálja belőle a kedvencét. Többféleképpen is elkészíthető, hagyományos cukros változatban, de akár sok valódi gyümölccsel kifejezetten egészséges jégkása is készíthető.


A jégkásagép jó befektetés egy cukrászda vagy fagyizó számára nyáron, hiszen garantáltan sorba fognak állni az emberek ezért a hideg, gyümölcsös finomságért. Jó választás azoknak, akik már unják a fagyit, de mégis édességre vágynak és azoknak, akik inkább szürcsölgetnének, de nem mondanak le a nyári édességekről.

Keressen fel minket bizalommal, és válogasson többféle jégkásagépünk közül!